Kup bilet

DOŁĄCZ DO

MARKETING CONGRESS 2020

26 czerwca 2020

Polski rząd wydał oświadczenie. Od 6 czerwca pozwolenie na organizację kongresów, konferencji i targów.

Jak wynika z rozporządzenia w Dzienniku Ustaw wydanego przez Radę Ministrów w dniu 29 maja Zgodnie z ustawą z dnia 6 marca 2018 r. – Prawo przedsiębiorców (Dz. U. z 2019 r. poz. 1292 i 1495 oraz z 2020 r. poz. podmioty działalności związane z organizacją, promocją lub zarządzaniem imprezami, takimi jak targi, wystawy, kongresy, konferencje, spotkania mogą odbywać się w nowym reżimie sanitarnym.

Potwierdzamy, że Marketing Management Congress odbędzie się zgodnie z planem.

ZOBACZ PEŁNĄ TREŚĆ ROZPORZĄDZENIA RADY MINISTRÓW Z 29 MAJA 2020 TUTAJ.

Marketing Management Congress to kongres skierowany do kadry zarządzającej działami marketingu. W wydarzeniu wezmą udział tacy eksperci jak Franciszek Georgiew, Janina Bąk, Wojciech Herra, Jakub Biel, Jacek Walkiewicz i inni.

Poruszą tematy związane z budowaniem skutecznego zespołu marketingowego oraz efektywnym marketingiem a także o samym marketingu w nowych realiach.

Jak istotna jest rekrutacja i komunikacja w dziale marketingu? Jak zarządzać teamem marketingowym? Kluczowe wskaźniki efektywności oraz współpraca z firmami zewnętrznymi to tylko niektóre tematy prelekcji Marketing Management Congress.

Wydarzenie wyróżnia brak ukrytych wystąpień sprzedażowych, praktyczna wiedza i case studies oparte na doświadczeniu prelegentów. Podczas kongresu dostępne dla uczestników będą atrakcyjne wydarzenia towarzyszące, a wśród nich strefa wystawiennicza, konsultacje i networking.
Udział w kongresie zostanie potwierdzony certyfikatem poświadczonym przez Partnerów Merytorycznych wydarzenia.

DOŁĄCZ DO MARKETING CONGRESS 2020

ZOSTAŃ WYSTAWCĄ JUŻ TERAZ!

WYPEŁNIJ FORMULARZ